Over ons

Nancy en Wendy, de gezichten achter Koze.

Onze samenwerking begon onder Rooom architecten. We delen duidelijk dezelfde passie en visie, echter ieder met zijn eigen sterkte die uiterst compatibel blijkt te zijn. Samen met onze enthousiaste medewerkers bouwen we verder aan ons verhaal onder de naam Koze Architecten.
onze aanpak
Koze benadrukt de uniekheid van elk concept. Met de combinatie van vier letters werd een woord gecreëerd dat nog ongekend is. Het is een krachtige uitdrukking die er in zijn eenvoud staat, en toch een zekere zachtheid weet uit te stralen.

Toevallig de kenmerken waarvoor wij staan! Het is uiteraard een knipoog naar cosy, maar ondergedompeld in een moderne context. Een goed gevoel, warmte in een strak jasje !
Onze projectaanpak wordt door velen gesmaakt. Vooral de stap-voor-stap aanpak geeft rust in ieders bouwverhaal. En dit begint al vanaf het prille begin. Jullie eerste engagement is slechts ons even toelaten in jullie verhaal om met deze mix van specifieke ingrediënten aan de slag te gaan, op zoek naar een leefbaar concept op maat.

Een eerste zaadje is gelegd! Jullie blijven de stuurman aan boord en hopen dat we samen koers kunnen varen naar een fijne samenwerking.
Geïnspireerd door het
dagelijkse leven, ontwerpen
wij jouw uniek concept.
 • dagelijks leven

  Goed kunnen luisteren beschouwen we als onze bijzondere kwaliteit. We luisteren naar jullie dagelijks ritme, en houden rekening met de praktische werking van jullie woning. Een plaats voor hobby’s en zoveel kleine op het eerste zicht banale feitjes zijn onze bron.

  Al nagedacht hoe je de relatie met de tuin ziet, of waar je de huissleutel zou leggen? Mogelijks één van de vragen die de revue passeert.
 • warm strak

  Waar licht en ruimtelijkheid aangevuld worden met mooie materialen.
  Waar tactiliteit in een ruimtelijke omgeving
  opgenomen wordt, ongeacht de schaal.

  Waar architectuur en interieur naadloos in elkaar over lopen.
 • (bege)leiden in elk onderdeel

  - Realiseren van een ontwerp op maat
  - Budgettaire match vinden
  - Zoektocht naar de juiste bouwpartners
  - Gestroomlijnde werf opvolgen

  Op zoek naar een leefbaar concept op maat.
 • uniek

  Specifieke ingrediënten van de klant, gemixt met onze expertise zorgen voor een uniek eindresultaat.

koze, dat zijn...

Wat zou Koze zijn, zonder onze enthousiaste medewerkers? Met trots stellen we jullie ons volledige team voor!